evomag.ro%20

Calculator Salariu

Introduceti datele in campurile marcate cu sageti () si obtineti Fluturasul de Salariu pentru luna selectata, cu calculul salariului de la brut la net, contributiile angajatului, contributiile angajatorului si total cost societate.

Calculeaza

Calculator Concediu Medical

Completati campurile marcate prin sageti ( / ) cu datele din Certificatul Medical si obtineti imediat numarul zilelor de Concediu Medical si valoarea indemnizatiilor brute supoartate de FIRMA, FNUASS si / sau FAAMBP.

Calculeaza

Calculator Concediu de Odihna

Introduceti datele in campurile marcate cu sageti ( / ) si obtineti imediat numarul zilelelor de Concediu de Odihna si valoarea indemnizatiei aferente, calculate conform legislatiei in vigoare.

Calculeaza

Calculator Crestere Copil

Completati campurile marcate prin sageti ( / ) cu datele solicitate si obtineti imediat numarul zilelor calendaristice de Concediu de Crestere a Copilului si indemnizatia aferenta.

Calculeaza

Calculator Vechime

Introduceti data de inceput si data de sfarsit a perioadei lucrate, zilele de absenta si zilele de concediu fara plata in campurile indicate de sageati () si obtineti vechimea in munca.

Calculeaza

 

Validator CNP

Introduceti Codul Numeric Personal (CNP) in campul indicat de sageata () si obtineti validarea / invalidarea, precum si informatiile atasate acestuia.

Verifica

 

curs valutar

din data 2019-08-20
EURO
4.7305 lei

USD
4.2682 lei

GBP
5.1654 lei

blog salarizare

evomag.ro%20